Coaching bij relatieproblemen

Op het moment dat je relatie onder spanning staat en je het niet samen voor elkaar krijgt om hier verandering in tot stand te kunnen brengen, kan coaching mogelijk kansen bieden om tot verbetering van de situatie te komen.

Je kunt zo verstrikt zijn geraakt in patronen, dat het je niet lukt om daar uit te komen.
Dan is begeleiding door en ondersteuning van een onafhankelijke derde persoon wellicht een uitkomst bij het proces van inzicht krijgen en patronen doorbreken.

Relatiecoaching is bedoeld voor psychisch gezonde mensen. In de begeleiding is aandacht voor zowel het individuele denken, voelen en gedrag als voor de dynamiek van de relatie. In de praktijk betekent dit dat er zowel individuele als gezamenlijke gesprekken kunnen plaatsvinden.

Afspraken over het aantal gesprekken en de duur ervan worden in samenspraak gemaakt en zijn afhankelijk van de persoonlijke behoeften. Je bepaalt zelf wanneer het goed is voor jou.

Het tarief voor relatiecoaching is € 65,– per uur. Dit is inclusief 21% BTW.
Gemiddeld duurt een consult relatiecoaching 1,5 tot 2 uur.

Relatiecoaching wordt niet vergoed door zorgkostenverzekeraars.

Indien individuele counselling noodzakelijk blijkt, dan is in dat geval vergoeding door de zorgkostenverzekeraar wellicht mogelijk. Dit hangt af van je zorgkostenverzekeraar en  -pakket.

Het tarief voor individuele counselling is € 65,– per uur. Dit is inclusief 21% BTW.              Gemiddeld duurt een consult counselling 1 tot 1,5 uur.

Wil je een afspraak maken, neem dan contact op via mijn E-mail
sonja@bewustveranderen.nl of telefonisch via nummer (010) 52 171 08.