Vergoeding/Klachtrecht

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseling

Via bovenstaande link kun je zien of jouw zorgkostenverzekeraar counselling en/of hypnotherapie geheel, gedeeltelijk of niet, vergoedt. Dit is afhankelijk van je zorgkostenverzekeraar en je -pakket.

Ik ben aangesloten bij de ABvC en geregistreerd in het RBCZ.

De ABvC is de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling.

Het RBCZ is het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

Tot slot ben ik ingeschreven in het register van de SCAG, zijnde de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen, de gespecialiseerde geschillencommissie voor de complementaire en alternatieve zorg.

Klachtrecht:

Mijn uitgangspunt is jou als cliënt op een professionele en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het gebeuren dat je ergens niet tevreden over bent. Er kan sprake zijn van onduidelijkheid of een misverstand. Mijn intentie is dat we dit samen kunnen bespreken en oplossen. Mocht je echter een klacht hebben die je niet met mij persoonlijk wilt bespreken, dan kun je via mijn beroepsvereniging ABvC gebruik maken van een gratis klachtenfunctionaris. Die ondersteunt cliënten bij het formuleren van klachten of onvrede en bij het onderzoeken van een oplossing. Er wordt gezamenlijk gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor de klacht. Een klacht wordt binnen zes weken afgehandeld.