Trainersopleiding ‘Je kunt je leven helen’

Trainersopleiding  “Je kunt je leven helen”          

Start: In overleg.


Deze opleiding is bedoeld voor mensen, die zelf de cursus “Je kunt je leven helen” willen gaan geven. Voorwaarde voor deelname is, dat je eerst zelf de cursus hebt gevolgd. De opleiding kan in groepsverband of individueel worden gegeven.

Parallel aan de opleiding is het begeleiden van een oefengroep noodzakelijk. Deze oefengroep dien je zelf te organiseren. De ervaringen in het begeleiden van deze oefengroep worden teruggekoppeld en vormen leerpunten in de opleiding.  

In de opleiding is aandacht voor:
– de stof van de cursus
– het ervarene in een parallelle oefengroep
– persoonlijke ontwikkeling
– supervisie

De opleiding duurt 7 maanden en vindt 1 x per maand plaats. Opleidingsdagen worden in overleg bepaald. Tussentijds dienen 12 cursusdagdelen plaats te vinden, waarvan verslag wordt gedaan. Het cursusmateriaal hiervoor wordt maandelijks uitgereikt en doorgesproken. 

Bij het met goed gevolg hebben doorlopen van de opleiding
vindt certificering plaats.  De boeken van Louise L. Hay worden sinds enkele jaren uitgegeven door Uitgeverij Ankh Hermes.


“Ik heb samen met mijn dochter deze trainersopleiding bij Sonja gevolgd. Ik heb hem als pittig en confronterend ervaren, maar ook als zeer verrijkend. Doordat je met een oefengroepje werkt, kun je tegen bepaalde problemen oplopen. Dit zijn je groeimomenten. Sonja hielp ons om de dingen helder te krijgen. 
Ik heb tot op de dag van vandaag nog steeds veel aan de opleiding. Door de juiste affirmaties ben ik bepaalde negatieve overtuigingen, die ik had, kwijtgeraakt en deze zijn vervangen door opbouwende en positieve overtuigingen. En het werkt!!  Zo kan ik datgene, wat ik ervaren en geleerd heb, weer doorgeven aan mijn eigen groepen. Ik heb goede en warme herinneringen aan de opleiding. We zijn erg goed begeleid, met dank aan Sonja – met hart en ziel.”

 

Heb je interesse in de opleiding, neem dan contact op met mij per E-mail sonja@bewustveranderen.nl of telefoonnummer (010) 52 171 08.